Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχθηκε στις 20/2/2015 την επίσκεψη του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, υπεύθυνου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για την υφιστάμενη κατάσταση της Π.Ε. Έβρου από τον κ. Πέτροβιτς, με ειδική αναφορά στα θέματα που έχουν προκύψει από τις πλημμύρες του ποταμού Έβρου.



«Ήλθα να ενημερωθώ από τον Αντιπεριφερειάρχη πάνω στο θέμα των πλημμυρών του Έβρου, για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, για να μπορέσω να τις μεταβιβάσω στους αρμόδιους υπουργούς» ανέφερε ο Υφυπουργός Επικρατείας.
«Ο κ. Κουίκ θα είναι ένας σημαντικός συμπαραστάτης στην προάσπιση όλων αυτών που διεκδικούμε στον Έβρο, ο οποίος επλήγη ανεπανόρθωτα εξαιτίας των πλημμυρών», δήλωσε με τη σειρά του ο κ. Πέτροβιτς, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Κουίκ υποσχέθηκε ότι σε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας θα διεκδικεί μαζί μας, προκειμένου να αποκτήσουμε την αναπτυξιακή τροχιά την οποία έχουμε θέση ως προτεραιότητα, για το δοκιμαζόμενο τόπο μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: