Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο, ‘’DESTINATIONS - THE HOLIDAY &TRAVEL SHOW’

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει στη Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού ‘’DESTINATIONS - THE HOLIDAY &TRAVEL SHOW’’, που θα διεξάγεται από 29 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Εμπορικό Κέντρο Olympia, στo Λονδίνο της Αγγλίας,. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος πάνω από 300 εκθέτες και προσελκύει το ενδιαφέρον άνω των 50.000 χιλιάδων επισκεπτών. Σημειώνεται ότι η έκθεση υποστηρίζεται από την έγκριτη εφημερίδα



‘’The Times/The Sunday Times’’. Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, εξασφάλισε τη συμμετοχή της ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και το παρών θα δώσουν ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας -Ισμαρίδας και ο Τουριστικός Οργανισμός Θάσου.
«Η προσέλκυση επισκεπτών, με άξονα τις ιδιαίτερες στιγμές που μπορούν να ζήσουν μέσα στα Εθνικά Πάρκα, συνδυάζεται με τη ζεστή φιλοξενία και τον πλούτο γεύσεων σε όλο το εύρος της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, δίνει ανεπανάληπτες εμπειρίες και δημιουργεί ένα τουριστικό προϊόν μοναδικό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, που μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον τους όλο το χρόνο.»
Η προσπάθεια ανάδειξης, της πανευρωπαϊκά, μοναδικής σε ποικιλία και πυκνότητα, πανίδας και χλωρίδας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μέσα από τη συνεργασία των Φορέων Διαχείρισης (Δαδιάς, Δέλτα Έβρου, Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, Οροσειράς Ροδόπης) και της Περιφέρειας θα ενταθεί  με ιδιαίτερη στόχευση και την ενεργοποίηση των επιχειρηματιών του τουρισμού και των κατοίκων της περιοχής, προκειμένου να προβληθεί από κοινού το μοναδικό αυτό πλεονέκτημα της Περιφέρειας μας.
Η περιφέρεια ΑΜ-Θ σε συνεργασία με Δήμους και φορείς και με την υποστήριξη του γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, πέρα από την κλασική εικόνα της Καλοκαιρινής Ελλάδας προσπαθεί να προβάλει και τα πλεονεκτήματα της παρθένας φύσης, των δυνατοτήτων φυσιολατρικών μορφών τουρισμού, ορνιθοπαρατήρησης κλπ σε αγορές όπως είναι η Βρετανία, που αυτό το είδος του τουρισμού έχει μεγάλη απήχηση αλλά η προβολή του μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένη.
Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, είναι μία περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, ιστορικά μνημεία, πολιτισμό και πολιτιστικά δρώμενα. Είναι μία περιοχή με εμπειρία και ποιότητα στις κλασικές μορφές τουρισμού αλλά συγχρόνως με καινοτόμους-οραματιστές επαγγελματίες στις νέες και εναλλακτικές μορφές του, τις οποίες υπηρετεί με μοναδικό τρόπο. Είναι μία από τις λίγες Περιφέρειες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει το κλασικό παραθεριστικό προϊόν αλλά παράλληλα διαθέτει και όλα τα στοιχεία για την ανάπτυξη των λοιπών μορφών τουρισμού.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είναι μία περιφέρεια στην οποία ο επισκέπτης, όποια εποχή και εάν έρθει, θα περάσει καλά, θα διασκεδάσει και θα γευτεί τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: