Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Έρευνες στην Αθήνα για τον Γιάννη...που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει καθημερινά η Κατερίνα Μπαρμπαγιάννη που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και οργώνει την Αθήνα για να βρει το νεαρό αγνοούμενο γιο της.
Η τραγική μάνα βρέθηκε στο «Τούνελ» με την ελπίδα να μάθει κάτι για την τύχη του παιδιού της. Η ανησυχία της ήταν μήπως έκανε κακό στον εαυτόν του μετά από ερωτική απογοήτευση που πέρασε.
Ο Γιάννης Καλονιάτης 34 χρόνων, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και αγνοείται για τη μητέρα του πάνω από τέσσερις μήνες



.
Αρχές Σεπτεμβρίου ο Γιάννης την είχε επισκεφθεί  στον Μόλυβο Μυτιλήνης όπου διατηρεί κατάστημα με τουριστικά είδη τη θερινή περίοδο. Έφυγε όμως για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τελευταία φορά μίλησαν στο τηλέφωνο στις 8 Σεπτεμβρίου. Από τότε το τηλέφωνο του παραμένει απενεργοποιημένο. Μετά από προσωπικές της έρευνες, η μητέρα του Γιάννη έμαθε πως θεάθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία και βγήκαν μες στη νύχτα να ερευνήσουν σε περιοχές του Κέντρου που κινείται κάποιος νεαρός που του μοιάζει.
'Ομως δεν εντοπίστηκε και η αγωνία για την τύχη του είναι μεγάλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: