Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Λελιάτσος: «κύριε Δερμεντζόπουλε αποδείξατε ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων μια και…»

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με μεγάλη έκπληξη την τεράστια διαφημιστική σας προβολή προσπαθώντας να πείσετε τους Εβρίτες για το έργο σας ως βουλευτής και ως υπουργός της συγκυβέρνησης. Όσο και εάν προσπαθείτε να πείσετε τους Εβρίτες με διαφημιστικές καμπάνιες ο καθένας από εμάς νιώθει τα αποτελέσματα αυτής πολιτικής.
Επειδή όλοι σε αυτόν τον τόπο κρίνονται εκ του αποτελέσματος από την εφαρμογή λόγων και πράξεων θα



σας θυμίσουμε ένα μονάχα μέρος του κοινοβουλευτικού σας έργου που αφορούσε τον Νομό μας.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 10/12/2010 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και απαιτούσατε από τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την στήριξη λειτουργίας της Ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης και της παραγωγής τευτλοπαραγωγής; Σήμερα με δική σας υπογραφή και ανοχή το εν λόγω εργοστάσιο έπαψε να λειτουργεί.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 15/9/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε την παραβίαση των χωρικών υδάτων από τούρκους αλιείς και την απαξίωση του λιμενικού σώματος στην Αλεξανδρούπολη; Σήμερα οι τούρκοι ψαρεύουν μέσα στο λιμάνι με την δική σας ανοχή και σιωπή.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 18/10/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε την παράνομη εισαγωγή άρτου και εμπορίας εντός του νομού μας με την ταυτόχρονη έλλειψη ελέγχων; Σήμερα με την δική σας ανοχή και σιωπή το βουλγάρικο ψωμί φτάνει έξω από τα σπίτια των Εβριτών  χωρίς καν τα νόμιμα παραστατικά.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 19/8/2011 καταθέτατε ερώτηση και καταγγέλλατε την απαξίωση των κέντρων υγείας Σουφλίου και την έλλειψη ασθενοφόρων; Σήμερα οι Εβρίτες βιώνουν την πλήρη απαξίωση όλων των μονάδων υγείας
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 25/7/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε το κλείσιμο του καταστήματος της Αγροτικής τράπεζας στη Βύσσα; Σήμερα με την δική σας υπογραφή ξεπουλήσατε ολόκληρη την αγροτική τράπεζα σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 6/6/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή για το κλείσιμο των ΔΟΥ στον νομό μας; Σήμερα με δική σας υπογραφή και ανοχή ετοιμάζεται νέο κλείσιμο των υπηρεσιών του Νομού μας.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 2/5/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε το κλείσιμο του στούντιο  της ΕΤ3 στην Αλεξανδρούπολη; Σήμερα με δική σας υπογραφή κλείσατε την ΕΤ3 και την ΕΡΑ Ορεστιάδας και στείλατε 10 οικογένειες στο δρόμο.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 8/10/2012 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε τον υπουργό παιδείας για την απαξίωση του ΙΕΚ Διδυμοτείχου; Ως υφυπουργός παιδείας τι πράξατε για το εν λόγω ΙΕΚ;
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 1/10/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε τον υπουργό υγείας για την απαξίωση του ιατρείου Φερών; Σήμερα με δική σας υπογραφή έχει κλείσει.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 20/12/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και απαιτούσατε την άμεση επαναλειτουργία του λατομείου του κουφόβουνου; Σήμερα με την δική σας ανοχή και σιωπή το εν λόγω λατομείο λειτουργεί για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κυρίου Μπόμπολα
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 28/7/2010  καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε το κλείσιμο των δικαστηρίων στην περιοχή Σουφλίου; Σήμερα με την δική σας υπογραφή κλείνετε όλες τις υπηρεσίες στον εν λόγω Δήμο
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 12/1/2012 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στον νομό μας; Δυόμιση χρόνια στην κυβέρνηση τι πράξατε για το εν λόγω ζήτημα;
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 21/7/2010 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή για την εγκατάλειψη του οικοτουριστικής μονάδας στις καστανιές του Έβρου; Τι πράξατε ως βουλευτής και ως υπουργός αυτής της κυβέρνησης για την εν λόγω ολοκλήρωση του έργου;
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 18/10/2011 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε την απαξίωση του τελωνείου καστανέων; Ως υπουργός και βουλευτής του τόπου μας τι πράξατε;
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 27/9/2010 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε την απαξίωση των υπηρεσιών του ΟΑΕΕ στην Ορεστιάδα; Σήμερα με την δική σας υπογραφή και ανοχή δεν υπάρχει υγειονομική περίθαλψη για κανέναν ασφαλισμένο του εν λόγω φορέα.
Εσείς δεν ήσασταν κύριε Δερμεντζόπουλε όταν στις 7/5/2010 καταθέτατε ερώτηση στη βουλή και καταγγέλλατε την καθυστέρηση κατασκευής του οδικού άξονα κήπων-ορμενίου; Σήμερα με την δική σας ανοχή και υπογραφή το έργο έχει παραδοθεί στον εθνικό εργολάβο και το πληρώνει με αίμα στην άσφαλτο.
Με λίγα λόγια λοιπόν κύριε Δερμεντζόπουλε αποδείξατε ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων μια και δεν διεκδικήσατε τα αυτονόητα για τον Νομό μας για την αξιοπρέπεια των Εβριτών παρά μας αποδείξατε την αναξιοπιστία λόγων και έργων. Σας προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο τον οποίο αποφεύγετε εντέχνως και ανατρέχετε σε τηλεοπτικούς μονολόγους που θυμίζουν εποχές άλλων καθεστώτων  .
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΛΕΛΙΑΤΣΟ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ.....ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!