Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Στις νίκες Εθνικός, στις ήττες ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός στο τάι-μπρέικ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Εθνικός "κατάφερε" να χάσει δικό του παιχνίδι, αφού όπως και με τον ΠΑΟΚ ενώ προηγήθηκε με 2-0 έχασε τον αγώνα με 3-2.
Στο 1ο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι ο Άντριτς να πάει στο σέρβις. Ξεκίνησε όταν το σκορ ήταν 10-11 και



σταμάτησε στο 10-16! Από εκεί και πέρα ήταν απλή υπόθεση για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να τελειώσει το σετ άνετα με 18-25.
Το 2ο σετ ξεκίνησε όπως το 1ο, με τη ΜΕΝΤ να μπαίνει πιο ψυχωμένα για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο - πόντο. Ωραίες φάσεις, εντυπωσιακές επιθέσεις. Ο Εθνικός όμως ήταν πιο ψύχραιμος και πιο αποφασιστικός με αποτέλεσμα να κερδίσει με 23-25.
Στο επόμενο σετ, ο Εθνικός ξεκίνησε νωθρά, κυρίως λόγω του δύσκολου σέρβις από τον Χατζηηλιάδη και τον Πάρις. Ο Εθνικός δυσκολευόταν στην υποδοχή πράγμα που επέτρεψε στην ΜΕΝΤ να πάρει διαφορά 11-6. Όμως, οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη έχοντας στο πλάι τους 30 περίπου φιλάθλους της ομάδας μας και με όπλο το μπλοκ και τη γενικότερη αμυντική τους συμπεριφορά κατάφεραν να το φέρουν στα ίσα και μάλιστα να πάνε προηγούμενοι με 15-16 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Από κει και πέρα η ΜΕΝΤ εμφανίστηκε πιο αποφασιστική και κέρδισε το σετ με 25-23.
Στο 4ο σετ, ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να τελειώσει το ματς, και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η αξιόμαχη ΜΕΝΤ όμως δεν τα παρατούσε και έμενε κοντά στο σκορ. Κ όχι μόνο αυτό, αλλά πήρε το προβάδισμα και το σετ με 25-23, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ.
Ο "ξαφνικός θάνατος" εξελίχθηκε όπως και τα προηγούμενα σετ. Με τις αντίπαλες ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Εθνικός όμως και πάλι εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων με αποτέλεσμα η μαχητικότατη ΜΕΝΤ να κερδίσει το σετ με 16-14.




Δεν υπάρχουν σχόλια: