Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«…δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τις δυσκολίες που περνάει ο λαός του Έβρου»

«Με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που πραγματικά είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, θα ήθελα να τονίσω πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τις δυσκολίες που περνάει ο λαός του Έβρου. Δυστυχώς, τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ ατελείωτες συζητήσεις με θέμα την εκλογή ΠτΔ και μόνο ολιγόλεπτες αναφορές για



τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νομό μας.
Προσωπικά, είμαι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του κάθε ανώνυμου πολίτη να με ενημερώσει για οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι οι αρμόδιοι φορείς θα συνεχίσουν να είναι κοντά τους, όπως πράττουν μέχρι σήμερα.
Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τον αγροτικό δρόμο Πετράδες-Πραγγί-Ισαάκιο, κάνω έκκληση καλοπροαίρετα και δίχως διάθεση κριτικής, προς την αρμόδια τεχνική εταιρία, το Δήμο Διδυμοτείχου και την Περιφέρεια ΑΜΘ να μεριμνήσουν και να βρουν μία λύση ώστε να στρωθεί χαλίκι και να μπορούν οι κάτοικοι έστω και προσωρινά να μετακινούνται με ευκολία προς την πόλη του Διδυμοτείχου».
Για οποιοδήποτε θέμα τα τηλέφωνα των γραφείων μου είναι στη διάθεση σας.
    Τηλ.: 25510 20606, 210 370 6241
    

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια: