Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Έκθεση ζωγραφικής με φιλανθρωπικό σκοπό στην Art Gallery. Στην Αλεξανδρούπολη

Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση γνωστών Ελλήνων ζωγράφων με έργα μικρών διαστάσεων με φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνει η  Art Gallery Αθανασία Πεφτουλίδη.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση  θα διαθέσουν τα χρήματα από το πρώτο τους έργο που θα πωληθεί, για  το  Κεντρικό «Συσσίτιο Απόρων» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.
Στην έκθεση παρουσιάζουν έργα τους  οι ζωγράφοι:



Αγγλιάς Θεοδωρος, Αθανασία, Αθηνόδωρος, Αναστασιάδης Χάρης, Βουλγαρίδης Γιώργος, Ζουμπουλάκης Πέτρος, Ιτσκούδης Απόστολος, Γεωργίου Κωστής, Δήμος Τάσος, Καρακατσάνης Βασίλης, Καράμπελας Ανδρέας, Κοντοβός Γιάννης, Μητράκας Γιάννης, Ράμμος Κώστας, Πατσόγλου Αριστείδης, Φωτάκης Χαράλαμπος Χάρος Μανώλης


«Σπουδαίοι καλλιτέχνες  ενώνουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό προσφέροντας από ένα έργο τους,  για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που ζουν δίπλα μας και μας χρειάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σ’ αυτή την έκθεση καρδιάς και πιστεύω ότι το φιλότεχνο και όχι μόνο κοινό της πόλης μας να την αγκαλιάσει με αγάπη. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η τέχνη υπάρχει  για να μας εμπνέει, να μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία»,λέει στην «ArtPress» η ιδιοκτήτρια της Art Gallery Αθανασία Πεφτουλίδη.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 19.00  από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο


Ιnfo:
Διάρκεια έκθεσης: 15 Δεκεμβρίου 2014  έως 15 Ιανουαρίου 2015
Art Gallery, Σκρά 2-4, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. 25510 81220




Δεν υπάρχουν σχόλια: