Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

2014… Η πιο επιτυχημένη χρονιά στην μακρόχρονη ιστορία του Εθνικού!!!

Αναμφισβήτητα το 2014 ήταν η πιο παραγωγική και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά της ομάδας βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων όσων ήταν κοντά της!
Ήταν 12 μήνες γεμάτοι βόλλεϋ, με πολλούς δυνατούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες και η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τα παρακάτω:



Συμμετοχή στον τελικό του Πρωταθλήματος Volleyleague 2014-15 και κατάκτηση της 2ης θέσης.
Μετά από 30 χρόνια επανήλθε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup 2013-14.
Συμμετοχή στο Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2013-14.
Μετά από 10 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Volleyleague 2014-15, βρίσκεται μόνη της στην 3η θέση της κατάταξης και είναι εντός των στόχων που είχε θέσει εξ αρχής.
Πρόκριση στο Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2014-15.
Μετά από τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Ελβετία και Εσθονία, προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup 2014-15 και συνεχίζει για την πρόκρισή της στους 8, αν ξεπεράσει και το εμπόδιο της τσέχικης ομάδας!
Βέβαια, όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία…
Χύθηκε πολύ ιδρώτας στο παρκέ, δούλεψαν πολλοί άνθρωποι εντός και εκτός γηπέδων, πολλοί χορηγοί ήταν κοντά μας οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους σε τόσο δύσκολους καιρούς, πολλά Μ.Μ.Ε τα οποία μας βοήθησαν επικοινωνιακά και ενημέρωναν συνεχώς τους απανταχού φίλους της ομάδας μας και αφήσαμε για το τέλος τον ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο μας, ο οποίος σε κάθε αγώνα γέμιζε το κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και έκανε την ομάδα μας να παίζει συνεχώς με τον παίχτη παραπάνω!!!
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2015 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: