Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Το Ευρωπαϊκού ραντεβού του Εθνικού Αλεξ/πολης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00

Το Ευρωπαϊκό μας ραντεβού, αυτή τη φορά επί Ελληνικού εδάφους, είναι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου (19:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Εσθονικής Selver Tallin, και παρότι κέρδισε 3-0 στο Ταλίν, δεν είναι καθόλου εύκολο να το πραγματοποιήσει!
Πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον δύο (2) σετ για να αποφύγουμε την άχαρη διαδικασία του «Χρυσού σετ» και να προκριθούμε ομαλά στην επόμενη φάση!
Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, που σίγουρα οι Εσθονοί θα το παλέψουν μέχρι τέλους!



Οι αθλητές του Σάκη Μουστακίδη έχουν προετοιμαστεί καλά – παρά το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που διανύουν – και είναι έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν, αλλά σίγουρα χρειάζονται την στήριξη του μοναδικού κόσμου της Αλεξανδρούπολης, για να παίζουν με τον «παίχτη» παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά!
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 19:00… Εθνικός Αλεξανδρούπολης Vs Selver Tallinn
Ας δείξουμε και στους Εσθονούς ότι «ΟΛΑ στην Αλεξανδρούπολη είναι βόλλεϋ, ΟΛΑ είναι Εθνικός» και ας δημιουργήσουμε γι ακόμα μία φορά, μία μαγική ατμόσφαιρα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»!
Εκτός από τον Γιώργο Φουντουκίδη στη μουσική επιμέλεια, θα έχουμε κοντά μας και τα όμορφα κορίτσια της Σχολής Χορού Danse Passion της Σόνιας Orea, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στα διαλείμματα του αγώνα!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια: