Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Αφού οι Νεοδημοκράτες έκοβαν και έραβαν στην Α.Μ.-Θ., υποδέχθηκαν τον "¨Μεσσία¨ Υπουργό…..»

«Με ανακοίνωση μου την προηγούμενη εβδομάδα είχα τονίσει τη σημασία της συλλογικότητας για την επίτευξη των στόχων και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Έπειτα από την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοΐδη στην περιοχή μας, πριν ¨ο αλέκτωρ λαλήσει¨ ,κάποιοι άρχισαν ατομικά να ευλογούν τα γένια τους. Και δεν είναι βέβαια αυτό αρνητικό, αλλά θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθούν πρώτα



κάποια έργα.
Με όλο το σεβασμό, άκουσα την Δήμαρχο Καβάλας, κ.Τσανάκα να εκφράζει τη στενοχώρια της για κάποια έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι ένα προεκλογικό σόου.
Η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ στις 14/11/2014 σελ.16 έφερε στη δημοσιότητα το πρόβλημα της ανεργίας. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η ανεργία ανήλθε στο 25,9% (1,24 εκατομμύρια οι άνεργοι τον μήνα Αύγουστο εκ των οποίων  το ποσοστό της ανεργίας ανήλθε στο 49,3% για νέους 15-24 ετών και στο 32,7% για νέους 24-35 ετών αντίστοιχα) ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις της χώρας μας έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας της εξαετούς ύφεσης. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και τα λόγια περιττεύουν.
Αφού οι Νεοδημοκράτες έκοβαν και έραβαν στην Α.Μ.-Θ., υποδέχθηκαν τον ¨Μεσσία¨ Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως μελλοντικό αρχηγό –πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ως υπεύθυνος του τομέα Υποδομών και Μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θέλω να ταρακουνήσω όλους τους αρμόδιους, συμπεριλαμβανομένου και εμού, για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας όπως:
αποκατάσταση πλημμυροπαθών Σουφλίου–Διδυμοτείχου
το πρόβλημα της κτηνοτροφίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης
επαναλειτουργία εργοστασίου Ζαχάρεως στην Ορεστιάδα
γεωργία του νομού Έβρου
αδυναμία των συμπολιτών μας να αποπληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους
Σημαντική η επίσκεψη και οι εξαγγελίες του κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί για τα «ηλεκτροκίνητα» και όχι «μαγνητικά τρένα», όπως επίσης και για το έργο Μάνδρα-Ψαθάδες-Διδυμότειχο, το οποίο ξεκίνησε το 2000 και έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2006. Εκτός των άλλων, δεν έγινε καμία αναφορά και για την επικείμενη κατασκευή νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή».

Ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Υπεύθυνος Τομέα Μεταφορών και Υποδομών
Ουζουνίδης Μαρίνος



Δεν υπάρχουν σχόλια: