Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Οι Εβρίτες πολίτες θα πληρώνουν ενοίκιο για το κτήριο της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης

Η κυβέρνηση Εθνικής μειοδοσίας με αποφάσεις που εξυπηρετούν τα διεθνή επενδυτικά fund προ ενός έτους με σκανδαλώδη αποφάσεις μεταβίβασε 28 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου σε δυο Αμερικανικά επενδυτικάfund.
Η διαδικασία μεταβίβασης προέβλεπε την 25ετη μίσθωση των εν λόγω κτηρίων από πλευράς Ελληνικού δημοσίου καταβάλλοντας υψηλό μίσθωμα. Οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως και ο τρόπος που μεταβιβαστήκανε σε διαχειριστές επενδυτικών κεφαλαίων



οι οποίοι διώκονται με διεθνή εντάλματα σύλληψης από το FBI για απάτες εις βάρος χωρών που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτήσεις του ΔΝΤ είχαν αποκαλυφθεί από πλευράς μας και το θέμα είχε έρθει στη βουλή με σχετική ερώτηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Σήμερα ο Έλληνας φορολογούμενος και στην προκειμένη περίπτωση οι πολίτες του Έβρου θα κληθούν να πληρώνουν με τις θυσίες τους μόνο για το κτήριο της ΔΟΥ Αλεξανδρουπόλεως 8200 ευρώ τον μήνα ήτοι 98.400 ευρώ τον χρόνο. Αναρωτιέται ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας πως αυτή η κυβέρνηση μεταβίβασε με μεθοδεύσεις που χρήζουν δικαστικής έρευνας καλεί τον Ελληνικό λαό να καταβάλλει τόσο μεγάλα μισθώματα.
Πως αντιλαμβάνεται αυτή η κυβέρνηση την δημοσιονομική εξυγίανση και πως διαχειρίζεται τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού.
Οι προθέσεις σας αποκαλύπτονται είστε ντίλερ επενδυτικώνfund και όχι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού και αυτοί που θα προασπίσετε το δημόσιο συμφέρον.
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: