Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

«Θεωρώ, ότι και οι (4) βουλευτές του Νομού Έβρου, έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, πέρα από τις κομματικές διαφορές»

Με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα των κτηνοτρόφων, τόσο στην περιοχή μας, όσο και σε όλη την Ελλάδα, θα ήθελα να επισημάνω την αναγκαιότητα μιας συλλογικής προσπάθειας καθώς, όλοι μαζί ενωμένοι, έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε τα λογικά αιτήματα των συμπολιτών μας. Κατά συνέπεια, θεωρώ σκόπιμο οι προσκλήσεις από τους διάφορους φορείς σχετικά με σημαντικές συναντήσεις που αφορούν τον τόπο μας, να απευθύνονται προς όλους τους



βουλευτές του Νομού.
Όπως για παράδειγμα την προηγούμενη Πέμπτη, υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη, όπου παρευρέθηκαν οι Υφυπουργοί κ.Δερμετζόπουλος και κ.Ντόλιος και ο βουλευτής κ.Ουζουνίδης με δικαιολογημένο απόντα τον κ.Γεροντόπουλο. Στη συνάντηση αυτή, είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το καλό της περιοχής μας και γι’ αυτό επισημαίνω ξανά την από κοινού προσπάθεια για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Μακάρι όλοι μαζί οι βουλευτές, παρόλο που βρίσκομαι στην αντιπολίτευση, να μπορέσουμε με κοινή προσπάθεια να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το καλό των συμπολιτών μας. Θεωρώ, ότι και οι (4) βουλευτές του Νομού μας, έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, πέρα από τις κομματικές διαφορές. Επομένως, οι διάφοροι φορείς ας μας βλέπουνε σαν μία δύναμη ενιαία και όχι μεμονωμένα τον καθένα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: