Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Φωτισμένο με ροζ χρώμα το κτίριο του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης. Εικόνες

Η κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου "ΣυνεχίΖΩ" στο υπέροχο φωτισμένο με ροζ χρώμα, κτίριο του ανακαινισμένου ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ!
Μια μαγική βραδιά, αντάξια του υπέροχου χώρου που μας φιλοξένησε!!
Οποιαδήποτε περιγραφή θα αδικήσει αυτό που ζήσαμε .......Η κατάμεστη αίθουσα, οι ομιλίες, η μουσική και οι μουσικοί, τα τραγούδια, αλλά και κατάθεση ψυχής απ'όλους



όσοι δούλεψαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς για την οργάνωση και το στήσιμο της εκδήλωσης, μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο να ΣυνεχίΖΟΥΜΕ!!!!
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Πέτροβιτς με τους συνεργάτες του,για την παραχώρηση του χώρου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κα Μαίρη Γιατράκη (που την ταλαιπωρήσαμε στα πήγαινε-έλα),την κα Έλσα Κοσμίδου (για την τεχνική υποστήριξη),τούς μουσικούς δημιουργούς, καθηγητές του Ωδείου "ΦΑΕΘΩΝ",τη Στέλλα Αδαμίδου φωνή, το Μπάμπη Τσακαλίδη πιάνο καθώς και το Δημήτρη Μπαχτσεβανίδη βιολί!!!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς την ψυχολόγο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, κα Αγγελική Γιαντσελίδου, για την πολλή εύστοχη, κατατοπιστική και απολύτως κατανοητή ομιλία της, που έδωσε απαντήσεις και "φώτισε" τη σκιά του φόβου για τον καρκίνο του μαστού, απομυθοποιώντας τον!!!!!!!
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές μας που κουβάλησαν, έβαψαν (με αντίξοες καιρικές συνθήκες.....) τα πολύχρωμα καρεκλάκια μας και βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης!!!!!Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, για το όμορφο τελικό αποτέλεσμα!
Απολαύστε τις φωτογραφίες και πάρτε μια μικρή γεύση της πιο "γλυκιάς" βραδιάς του Οκτώβρη!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: