Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ισόπαλος ο Εθνικός με τον Πανσερραϊκό σε ένα κατάμεστο «Φώτης Κοσμάς»

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι ομάδες του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Πανσερραϊκού στο στάδιο Φώτης Κοσμάς στην αναμέτρηση  για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄  Εθνικής. Ο Εθνικός ξεκίνησε τον αγώνα δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήταν φλύαροι χωρίς να πείσουν. Τελικά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Εθνικού, όταν



ο επόπτης «είδε» χέρι, έδωσε την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να ανοίξει το σκορ στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Ο Εθνικός είδε τον αντίπαλο στα μάτια και είχε σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου την υπεροχή. Έπαιξε εντυπωσιακό  ποδόσφαιρο   και πρόσφερε στους 1500 φιλάθλους του ένα υπέροχο τέρμα με σκόρερ τον Καμπιώτη ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα. Ο Εθνικός συνέχισε την πίεση και έχασε 3 κλασικές ευκαιρίες στο 78’, 82΄και στο 89΄. Σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έκλεισε τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στα καρέ του και παρότι δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, ικανοποίησε του φιλάθλους του που μετά από πολλά χρόνια κατέκλυσαν το γήπεδο και ενθάρρυναν τους παίκτες του Εθνικού.  
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι για το κύπελλο της Γ Εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Φώτης Κοσμάς όπου αντιμετωπίζει στις 14:30 την ομάδα της Καβάλας σε αγώνα νοκ-άουτ.   
Η ολοένα  αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο δημιουργεί την ανάγκη να καθιέρωση της προπώλησης των εισιτηρίων στα σημεία που ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα η διοίκηση αποφάσισε την παράταση της πώλησης  των εισιτηρίων διαρκείας  λόγω της αυξημένης ζήτησης. Σημείο πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας είναι το γήπεδο «Κώστας Χριστοφορίδης» (Μαρακανά) τις ώρες 15:00 έως 20:00. Τηλέφωνο για πληροφορίες 25510 83500 κα Ελένη Παρασκευαδάκη.       



Δεν υπάρχουν σχόλια: