Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Έκτακτη σύσκεψη, ενημέρωση και μέτρα παρέμβασης για την αύξηση των υδάτων στον Έβρο

Έκτακτη σύσκεψη με θέμα την αύξηση των υδάτων του ποταμού Έβρου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριου Πέτροβιτς.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, Παιδείας & Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Εσωτερικών



Γεώργιος Ντόλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Α.Μ.Θ. Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλειος Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Έβρου Γεώργιος Τσεσμελής, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε Έβρου.
Για την αύξηση των υδάτων του ποταμού Έβρου, έγινε ενημέρωση των συμμετεχόντων, της υφιστάμενης κατάστασης και συζητήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα παρέμβασης από τις τεχνικές υπηρεσίες, όταν και όπου χρειαστεί, για την καλύτερη αντιμετώπιση του φαινομένου. Επίσης έγιναν αναφορές και υπήρξε σύγκλιση απόψεων όλων των παρευρισκομένων, για το μελλοντικό σχεδιασμό, τη βελτίωση και λύση θεμάτων που αφορούν το ποταμό Έβρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: