Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου παρούσες στη μεγάλη αθλητική εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης, το RUN GREECE

Με μία πολυπληθή ομάδα αθλητριών και προπονητών, οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ του Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ δήλωσαν συμμετοχή στα 5χλμ του RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Φάρο της Αλεξανδρούπολης.
Με τον τρόπο αυτό οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ θέλουν να δηλώσουν ότι βρίσκονται κοντά και  ενισχύουν τις μεγάλες αθλητικές δράσεις στην Αλεξανδρούπολη.



Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ μετά το πολύ δυναμικό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι προπονήσεις των 4 τμημάτων της ομάδας (Ακαδημία, Μίνι-Βόλεϊ, Παγκορασίδες, Κορασίδες), πραγματοποιούνται στην έδρα της, το Κλειστό Γυμναστήριο του Μαϊστρου στο οποίο γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή μιας μικρής αλλά άκρως απαραίτητης κερκίδας, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της.
Προπονήσεις γίνονται επίσης και στο κλειστό προπονητήριο του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο μας για την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών τους και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε οι μικρές μας αθλήτριες, μέσα από το όμορφο άθλημα του Βόλεϊ, να διαμορφώσουν ένα σωστό αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Η Διοίκηση των Αμαζόνων Μαΐστρου
Τμήμα του Α.Ο.Μαΐστρου



Δεν υπάρχουν σχόλια: