Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εξαντλούνται οι εγγραφές στον αγώνα της πόλης μας, Run Greece Αλεξ/πολης

Με όριο εγγραφών τις 1700, οι εγγραφές στον αγώνα RUN GREECE Αλεξ/πολης, έφτασαν τις 1300 και συνεχίζονται μέχρι εξαντλήσεως, στους 3 αγώνες, 10χλμ, 5χλμ και παιδικό 600 μέτρων.
Ο κόσμος της Αλεξ/πολης, του Έβρου, της Θράκης, της Β.Ελλάδος, αλλά και των γειτονικών λαών μας, αγκαλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο, τον αγώνα της Αλεξ/πολης,



κατακλύζοντας τους χώρους εγγραφών στον Εθνικό (πρωί και απόγευμα), το στάδιο (απόγευμα) και την ιστοσελίδα του Run-Greece.gr.
Η προκήρυξη του αγώνα αναφέρεται αναλυτικά:
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. Εγγραφές μετά τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής.
ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Αγώνας 10χλμ: 400
Αγώνας 5χλμ: 800
Αγώνας Παιδιών: 500
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 – 20.00. 
 Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει την τσάντα του δρομέα που περιέχει: Τεχνικές Οδηγίες, Τ-shirt WIND και  Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής του με το «chip» χρονομέτρησης, παραμάνες για τον αριθμό,  αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα
Η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει ότι οι δρομείς που ταξιδεύουν από άλλες πόλεις μπορούν να προμηθεύονται την τσάντα του δρομέα τη Κυριακή, τουλάχιστον μία ώρα πριν τον αγώνα, από το Νέο Νομαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: