Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στη Θράκη έρχεται ο Τέρενς Κουίκ για να ορκιστεί…

Για την Ανατολική  Μακεδονία-Θράκη αναχώρησε αργά σήμερα το μεσημέρι (27.08.14) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΜΘ Περιφερειακός σύμβουλος Τέρενς Κουίκ.
Αύριο, θα δώσει στο Ευαγγέλιο τον όρκο του, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με



τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου είναι επικεφαλής.
Μαζί του θα ορκιστεί και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας του Συνδυασμού και πλειοψηφών σύμβουλος Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης.
Η ορκωμοσία θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Παρόν θα είναι και ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης.
Κατά τη διάρκεια της εξαήμερης παρουσίας του στη περιοχή ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί στην Ξάνθη και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του προστάτη της πόλης, όπως και στις γιορτές που θα ξεκινήσουν στη παλιά πόλη.
Επίσης θα λάβει μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει αύριο το απόγευμα στη Ξάνθη, υπό τη προεδρία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου και με τη παρουσία όλων των Βουλευτών Θράκης.
Επιπλέον προγραμματίζονται επισκέψεις του Τέρενς Κουίκ και στη περιοχή της Δράμας, αλλά και στη περιοχή της Καβάλας, στα πλαίσια του διπλού ρόλου που θα έχει πια στη περιοχή κα ως Βουλευτής και ως Περιφερειακός σύμβουλος.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα εκδοθεί αύριο από την εκπρόσωπο Τύπου του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Βίκυ Μουντζούρη.
Τέλος θα υπάρξουν και συναντήσεις - εργασίας και με τις τοπικές Συντονιστικές των ΑΝΕΛ και με στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού του οποίου ηγείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: