Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια Γεροντόπουλου στους εισακτέους του Έβρου

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Έβρου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς που υποστήριξαν τα παιδιά τους και συμμερίζονταν την αγωνία τους όλο το διάστημα, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που παρά τη δύσκολη



για την κοινωνία μας εποχή, ήταν αρωγοί και σύμβουλοι στην προσπάθεια αυτή.
Αγαπητοί νέοι φοιτητές και φοιτήτριες
Ακολουθεί ακόμα εξίσου σημαντικός αγώνας για την αποφοίτησή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για να κάνετε καινούρια αρχή στη ζωή σας, στην γνώση, στην μόρφωση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.
Εύχομαι τα χρόνια των σπουδών σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα  γνώσεις και επιτυχίες. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Η επένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδος και του Έβρου.
Απευθυνόμενος στα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά και να τους προτρέψω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Πιστεύω ότι η ζωή μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες αρκεί να έχουμε την προνοητικότητα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και είναι πολλές οι προκλήσεις που θα ακολουθήσουν στην μετέπειτα ζωή σας για κάτι νέο και δημιουργικό.

Κυριάκος Γεροντόπουλος

Υφυπουργός Εξωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: