Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαϊδης και το πάρτι έκπληξη στη Μαστροκώστα

Η χθεσινή βραδιά θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στη μνήμη της Γωγούς. Και θα μείνει καθώς στο κόλπο για το πάρτι έκπληξη ήταν τόσο ο Τραϊανός αλλά κυρίως οι κολλητοί φίλοι της.
Η ατάκα του προπονητή της ΑΕΚ στη σύζυγό του : «Πάμε για ένα φαγητό» δεν προμήνυε τίποτε από αυτό που θ΄ ακολουθούσε. Σε γνωστό σουσάδικο στα νότια προάστια είχαν μαζευτεί η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη




η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίλια λΙβιτς, η κολλητή της Ελενα Βρεττού και ο p.r manager και ιδιοκτήτης της εταιρείας Beautiful People Χάρης Σιανίδης.
Η πόρτα άνοιξε και η Γωγώ είδε τους φίλους της με μια τούρτα να της εύχονται χρόνια πολλά. Η χαρά της ήταν μεγάλη, όπως και η συγκίνησή της. Το παρεάκι-κλειστό πολύ και επιλεγμένο- διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σημαντική λεπτομέρεια; Τα κλάματα της εορτάζουσας όταν κάποιος την ρώτησε για το θαύμα με την υγεία της. Για την ιστορία να πούμε πώς η Γωγώ είναι καλύτερα από ποτέ, χαρούμενη αισιόδοξη και δυνατή.
Χρόνια πολλά φιλαράκι μου… Όσο για την ηλικία; Μη μασάς… ένα απλό νούμερο είναι… εσύ ξέρεις καλά ότι παραμένεις 25 και κάτι…


Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: blogs.gossip-tv.gr/nassos


Δεν υπάρχουν σχόλια: