Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος: Τα προβλήματα της εκπαίδευσης λύνονται και επί τόπου

Περιοδεία στην περιοχή της Θράκης πραγματοποιεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στην αποστολή συμμετέχουν ο Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης, Δημήτρης Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστος Βασιλάκος,



ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Σωτήρης Γκλαβάς και ο διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, με το προεδρείο του Σωματείου Εκπαιδευτικών Μουσουλμανικής Θρησκείας Θράκης και με εκπροσώπους Ιεροδιδασκάλων και μουσουλμάνων θεολόγων.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν την Τετάρτη η Ξάνθη, όπου η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είχε επαφές μεα ντικείμενο της συνάντησης ήταν η ομαλή έναρξη των σχολείων και ειδικότερα των δημοσίων σχολείων για τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες.
Μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος δήλωσε: «Τα προβλήματα της εκπαίδευσης στη χώρα δεν λύνονται μόνο από την Αθήνα. Λύνονται και επί τόπου. Αυτό το σκοπό έχει η επίσκεψή μας εδώ. Ένα μεγάλο κλιμάκιο, σχεδόν το 100% του Υπουργείου μας είναι παρών στην Θράκη για να αντιμετωπίσει συνολικά τα προβλήματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: