Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μέλλον γεμάτο υποσχέσεις!!! 5ος ο Μιχαλεντζάκης του ΟΦΘΑ

5ος ο Μιχαλεντζάκης του ΟΦΘΑ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ της Ολλανδίας!!! Από τις 4-10 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών κατηγοριών ΑμεΑ με τη συμμετοχή 375 κορυφαίων κολυμβητών-τριων από 36 χώρες



της γηραιάς ηπείρου.
Η Ελληνική αποστολή πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση και κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 14 μετάλλια ( 3 ασημένια και 11 χάλκινα).
Ανάμεσά τους και ο δικός μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης που στην πρώτη του κλίση με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και παρά το νεαρό της ηλικίας και το άγχος του πρωτάρη σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, κατάφερε για άλλη μια φορά να μας κάνει όλους περήφανους, κατακτώντας μια 5η και μια 6η θέση στην κορυφαία αυτή Ευρωπαϊκή διοργάνωση! Αναλυτικά ο κολυμβητής του ΟΦΘΑ και του Ηρόδικου στα ΑμεΑ, στα 200μ. Μ.Α. προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (2.32.88), ενώ λίγες ώρες αργότερα στον τελικό κατέκτησε την 5η θέση στην Ευρώπη (πίσω από τους κορυφαίους του αγωνίσματος στον κόσμο) με ένα ακόμη νέο τρομερό Πανελλήνιο ρεκόρ και επίδοση 2.30.01. Δύο μέρες αργότερα στα 100μ. πεταλούδας ο Δημοσθένης κολύμπησε στα πρωινά προκριματικά την κούρσα του σε χρόνο 1.04.16 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Εκεί πραγματοποιώντας ακόμη μια τρομερή εμφάνιση κατέρριψε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ και με επίδοση 1.02.72 κατέκτησε την 6η θέση στην Ευρώπη!
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο Δημοσθένη, στους προπονητές του, στους γονείς του, στην ομάδα του άλλα και σε όλους όσους έχουν συμβάλλει έστω και λίγο για να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω επιτυχίες!
Η επιτυχία αυτή αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο παράδειγμα για την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στις τάξεις της ομάδας του ΟΦΘΑ που με σωστό προγραμματισμό, υπομονή και κυρίως διάρκεια στο χρόνο, καταφέρνει να μονοπωλεί και να πρωταγωνιστεί κολυμβητικά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Για τον ΟΦΘΑ

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: