Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πρωταγωνιστεί ο Εθνικός στη Μελέτη Χορηγικών Αποδόσεων της Volleyleague 2013-14

Η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η ομάδα με το 3ο χαμηλότερο μπάτζετ στο Πρωτάθλημα, καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις και να πρωταγωνιστεί στη Μελέτη Χορηγικών Αποδόσεων, που πραγματοποίησε για λογαριασμό της ΕΣΑΠ η εταιρεία Sponsor Value!



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-14, είχε τη 2η καλύτερη τηλεθέαση στο Πρωτάθλημα με 199.580 άτομα, τη 2η καλύτερη βαθμολόγηση Event Index με 1,6 και την 3η καλύτερη Χορηγική Αξία με 256.715 €, αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως τον ΠΑΟΚ, τον Άρης, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και γενικότερα ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό της!
Επίσης, η ομάδα μας είχε την πιο δυνατή έδρα του Πρωταθλήματος, με τους περισσότερους φιλάθλους ανά αγώνα, με αποκορύφωμα το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό στις 21/12/2013.
Η δύναμη λοιπόν του Εθνικού αναγνωρίζεται και στον Εμπορικό και Χορηγικό τομέα και μετά από αυτά τα αποτελέσματα, οι Χορηγοί μας μπορούν να νιώθουν ακόμα πιο ασφαλείς και σίγουροι για την επιλογή τους να ενταχθούν στη μεγάλη μας οικογένεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ… Η προσπάθεια συνεχίζεται!




Δεν υπάρχουν σχόλια: