Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Για το κλείσιμο του εργοστασίου ΕΒΖ Ορεστιάδας: «Ο λαός του Έβρου ας τους στείλει επιτέλους το μήνυμα.»

Θέλοντας να ενημερώσω τους κατοίκους του Έβρου σχετικά με την αναστολή (κλείσιμο) της λειτουργίας του εργοστασίου της Ε.Β.Ζ., αναφέρω τα εξής:
Πριν από οχτώ μήνες περίπου, όταν Υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου όπου ήμουν μέλος, ζήτησε και πήρε την οικονομική ενίσχυση με σκοπό να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του καταχρεωμένου



νοσοκομείου ¨Ερρίκος Ντυνάν¨, ένα νοσοκομείο με τεράστια χρέη που ξεπερνούν τα 280 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τα χρέη φτάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑ.ΣΟ.Κ. που επί χρόνια έπαιρνε ποσοστό 90% στον Έβρο, τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάει ο νομός και οι κάτοικοί του, να συνεχίσουν την λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης καθώς και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.
Οι αδιάφοροι όμως, Σαμαράς- Βενιζέλος-Στουρνάρας- Σταμάτης κλπ., θέλησαν να κάνουν ένα ακόμη «δωράκι» στην Τράπεζα Πειραιώς που μετά την Αγροτική Τράπεζα, τώρα παίρνει και την Ε.Β.Ζ.
Ο λαός του Έβρου ας τους στείλει επιτέλους το μήνυμα.
Τέλος, θέλω να δηλώσω για ακόμη μια φορά, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων του Νομού Έβρου και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα στον αγώνα τους θεωρώντας ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: