Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Κ. Περιφερειάρχη ΑΜΘ … πάρτε μία πρωτοβουλία … για να μην έχουμε και άλλα λουκέτα στη Θράκη μας». Ανοικτή επιστολή.

Θα ήθελα να συγχαρώ τα «μεγάλα αθηναϊκά κανάλια» για την λεπτομερή ενημέρωση που μας παρέχουν τόσες ημέρες όσον αφορά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την μεγάλη αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης.
Και για να σοβαρευτούμε αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που από την 01/09/2014 αναλαμβάνετε



επίσημα τα καθήκοντα σας, πάρτε επειγόντως την πρωτοβουλία και καλέστε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το φλέγον ζήτημα της άμεσης καταβολής της οφειλόμενης από το 2010 επιδότησης του κόστους εργασίας των Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων της Θράκης (Επιμελητήριο Έβρου Αρ. Πρωτ. 3344/15-07-2014).
Επειδή αυτά τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια δεν κάνανε ούτε μία αναφορά στην εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης για την αναστολή (κλείσιμο) των εργοστασίων, καθώς επίσης ούτε μία αναφορά στους διορισμένους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των ΕΒΖ  που επί τόσα χρόνια κακοδιαχειρίστηκαν και οδήγησαν εδώ τα εργοστάσια. Πάρτε μία πρωτοβουλία, όπως οι βιοτέχνες είναι εντάξει προς το κράτος, έτσι και το κράτος πρέπει να είναι εντάξει προς τους βιοτέχνες και να τους καταβάλλει εδώ και τώρα τις επιδοτήσεις από το 2010 για να μην έχουμε και άλλα λουκέτα στη Θράκη μας.     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: