Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στο ΚΕΠΑΚΥ Αλεξανδρούπολης ο Παύλος Μιχαηλίδης

Με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Οργανισμού ΚΕΠΑΚΥ συναντήθηκε ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης  «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη», Παύλος Μιχαηλίδης.
Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που γίνεται από το συγκεκριμένο φορέα και ξενάγησε τους φιλοξενούμενους στους χώρους του ΚΕΠΑΚΥ όπου στεγάζεται και το κοινωνικό παντοπωλείο.
Μετά το ΚΕΠΑΚΥ, ο κ. Μιχαηλίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, επισκέφθηκαν και το χώρο όπου στεγάζεται ο Ζ΄ Παιδικός σταθμός.



Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού, οι υποψήφιοι έθεσαν το ερώτημα για το θέμα του Δημοτικού Ιατρείου και γιατί αυτό δεν δημιουργήθηκε. Σύμφωνα με το νόμο, ο Δήμος από την 1 Ιουλίου του 2011, έπρεπε να δημιουργήσει υγειονομικές υπηρεσίες, που θα ήσαν υπεύθυνες για τη δημόσια υγεία (εμβολιασμούς κ.λπ. ). Αυτό δεν έγινε και η παράταξή μας, θεωρεί ότι είναι σημαντική καθυστέρηση με ευθύνη της Δημοτικής αρχής. 
Τον κ. Μιχαηλίδη συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ειρήνη Αλεξά, Κώστας Κασίδης, Ελένη Χατζηβασιλειάδου, Χρήστος Ρούφος, Σταύρος Πεϊχαμπέρης, Μάριος Μάκρας, Δημήτρης Καραδήμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: