Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«αλλάΖΟΥΜΕ τώρα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης»: Έντονες αντιδράσεις για διαφημιστικό σποτ

Με μια δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Δημοτική Παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» αντιδρά στο περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ του Βαγγέλη Λαμπάκη:

Σας αφήνουμε πίσω και αλλάΖΟΥΜΕ τώρα, Βαγγέλη Λαμπάκη. Καληνύχτα σας.



Χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθήσαμε το διαφημιστικό σποτ του Βαγγέλη Λαμπάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ. Το κύριο σύνθημα που συνοδεύει τον τίτλο του συνδυασμού του, είναι το «αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε το Δήμο μας».
Του απαντούμε ξεκάθαρα:
Το να πάρετε τον τίτλο του συνδυασμού μας «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα» και να τον χρησιμοποιήσετε καθυστερημένα ως δικό σας σύνθημα, δεν είναι παράνομο, αλλά αποδεικνύει περίτρανα όσα ήδη ξέραμε:
-Έχετε πενία ιδεών και αδυναμία πρωτότυπης σκέψης. Δε μπορεί κανένας να σας εμπιστευθεί το μέλλον του Δήμου. Θα είστε πάντα ενδεείς σε ιδέες, πρωτότυπες σκέψεις και πρωτοβουλίες.
-Έχετε ως κύριο χαρακτηριστικό σας την κουτοπονηριά. Θέλετε να μπερδέψετε τους ψηφοφόρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, χρησιμοποιώντας λέξεις και συνθήματα στα οποία δεν πιστεύετε. Δε θέλετε να αλλάξει κάτι. Θέλετε να παραμείνουν όλα ίδια, με εσάς στην πολυθρόνα του Δημάρχου.
-Έχετε κραυγαλέα αλαζονεία σε όλες σας τις δημόσιες εκφράσεις και ενέργειες. Η έλλειψη σεβασμού που επιδεικνύετε έναντι των πολιτικών σας αντιπάλων, χαρακτηρίζει και το πώς βλέπετε όλους τους απλούς δημότες της Αλεξανδρούπολης: Χωρίς κανένα σεβασμό, αφ` υψηλού και υποτιμητικά.
Αυτό που σας λείπει είναι η πολιτική ηθική Βαγγέλη Λαμπάκη. Γι` αυτό δεν αξίζετε σ` αυτό το Δήμο. Είστε λίγος για την ιστορία, τη λεβεντιά και το μπεσαλίδικο χαρακτήρα των ακριτών της Αλεξανδρούπολης.
Δεν πρόκειται να αλλάξετε ποτέ. Και δεν αλλάξατε τίποτα στην Αλεξανδρούπολη κατά τη θητεία σας:
-Ο Δήμος χρωστάει εκατομμύρια ευρώ.
-Μοιράσατε δεξιά κι αριστερά αναθέσεις έργων.
-Το λιμάνι και η παραλία είναι στην ίδια οικτρή κατάσταση.
-Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες.
-Δεν κάνατε τίποτα για έργα υποδομής στις πεδινές αγροτικές εκτάσεις ούτε στα ορεινά.
-Η ανεργία επί των ημερών σας χτύπησε κόκκινο και δε φέρατε καμία σοβαρή επένδυση.
-Η λαϊκή αγορά παραμένει άστεγη και αλλάζει συνέχεια θέση διεξαγωγής.
-Η ιχθυαγορά παραμένει στα χαρτιά.
-Οι αποθήκες του ΟΣΕ παραμένουν ερείπια.
-Οι αποθήκες της ΚΥΔΕΠ παραμένουν μπλεγμένες στις αδιευκρίνιστες σκέψεις σας.
-Οι κεντρικοί δρόμοι της Αλεξανδρούπολης γέμισαν ξενοίκιαστα καταστήματα.
-Οι επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού πνέουν μένεα εναντίον σας.
-Η πολιτιστική σας πολιτική έφτασε μόνο μέχρι τα σουβλάκια της «Γιορτής Κρασιού».
-Γνωρίζετε τους οικισμούς μόνο κατ` όνομα. Αν σας αφήσουμε μόνο στη Μελία, αμφιβάλλουμε αν θα βρείτε το δρόμο να φτάσετε στην Ιτέα.
-Αφήσατε τους στενούς σας «συνεργάτες» να κάνουν του κεφαλιού τους στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, ακολουθώντας προσωπική πολιτική με λεφτά των δημοτών.
-Παρουσιάζετε πάλι τις ίδιες μακέτες που παρουσιάσατε και το 2010. Έλεος!!!
Πέρασε μια τετραετία και δεν κάνατε ΤΙΠΟΤΑ. Δε θα αλλάξετε ποτέ.
Εμείς είμαστε αυτοί που θα τα αλλάξουμε όλα. Γιατί εμείς το λέμε και το πιστεύουμε.
Μας φτάσατε στο απροχώρητο πια. Σας ακούμε να υπόσχεστε αλλαγή και «τα παίρνουμε».
Είστε πλέον παρελθόν.

Σας αφήνουμε πίσω και αλλάΖΟΥΜΕ τώρα. Καληνύχτα σας.

1 σχόλιο:

Vasilis είπε...

Κύριε Τζανίδη οι λέξεις «αλλαγή» και «αλλάζουμε» δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός και δεν είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα κανενός, Εξάλλου την «αλλαγή» και το «αλλάζουμε» κάποιοι το έχουν κάνει και το κάνουν πράξη, ενώ εσείς χρησιμοποιείτε τις λέξεις μόνο θεωρητικά. Εκτός αυτών το σύνθημα «Αλλάζουμε το Δήμο μας, αλλάζουμε τη ζωή μας» η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» του Βαγγέλη Λαμπάκη το έχει δημοσιοποιήσει από τον Ιανουάριο, πριν εσείς αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις δημοτικές εκλογές. Τότε ακόμη εσείς ψάχνατε να βρείτε τον βηματισμό σας και το «σκαλοπάτι» για τη μελλοντική σας «πολιτική καριέρα»… Στο link http://youtu.be/knRAlDig-Mk μπορείτε να δείτε σποτ με το συγκεκριμένο σύνθημα, δημοσιευμένο στα μέσα Ιανουαρίου.

Τα υπόλοιπα που γράφετε για τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης είναι ανάξια σχολιασμού. Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι τον χρυσωρυχείων βρήκαν τον εκπρόσωπό τους να μιλάει για λογαριασμό τους. Γιατί μόνο αυτοί προσπαθούν συστηματικά να τον αποδομήσουν χρησιμοποιώντας τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες.