Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μεγάλη Τρίτη: Έτοιμος για.. ΜΕΓΑΛΗ φιέστα πρόκρισης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Στην Αλεξανδρούπολη μεταφέρεται η σειρά των ημιτελικών με τον Εθνικό να υποδέχεται την Κηφισιά (17.30, Novasports-3, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Γεροθόδωρος). Οι ακρίτες προηγούνται με 2-0 καθώς επικράτησαν δύο σε ισάριθμα παιχνίδια της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρώτη τους παρουσία σε τελικό Volleyleague.
Η Κηφισιά ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη χωρίς τον αρχηγό της Δημήτρη Νικολάκη αλλά όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη.



Μόνο Ορεστιάδα, Φοίνικας και Παμβοχαϊκος
Στο παρελθόν, οι τρεις επαρχιακές ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν σε τελικούς ήταν η Ορεστιάδα, ο Φοίνικας Σύρου και πέρυσι ο Παμβοχαϊκός χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τίτλο πρωταθλήματος. Στην Αλεξανδρούπολη έχει σημάνει συναγερμός για τον αυριανό αγώνα και το γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» είναι μικρό για να εξυπηρετήσει τους Εβρίτες που θέλουν να δουν τον αγώνα που έχει ξεχωριστή σημασία για τον Εθνικό.

Χωρίς Νικολάκη

Ο Α.Ο.Κηφισιάς μετά τους δύο πρώτους ημιτελικούς έκανε συντήρηση δυνάμεων ενώ εκτός προπονήσεων έμεινε ο Δημήτρης Νικολάκης. Ο πασαδόρος της ομάδας των βορείων προαστίων αγωνίστηκε με πυρετό στους δύο πρώτους αγώνες με αποτέλεσμα να περάσει εφιαλτικό τριήμερο και ο γιατρός να του απαγορεύσει την συμμετοχή του στους επόμενους αγώνες. Τη θέση του Νικολάκης θα πάρει ο Λυκούργος Ρούσσης «Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Πήρα μεγάλο ρίσκο που αγωνίστηκα με πυρετό στα πρώτα ματς. Ελπίζω πως τα παιδιά θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να γυρίσουν τη σειρά σε 5ο αγώνα».

Τέσσερις νίκες

Την φετινή σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει αναμετρηθεί τέσσερις φορές με τον Α.Ο.Κηφισιάς και έχει ισάριθμες νίκες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: