Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: Στέλνουµε στο Δήµο αγωνιστές και όχι διαχειριστές

Τι µπορείς να κάνεις; Έχεις δυνατότητα αντίστασης;
Στέλνουµε στο Δήµο αγωνιστές και όχι διαχειριστές,
Ενισχύουµε τη λαϊκή δύναµη – Διεκδικούµε το Δήµο,
Ενισχύουµε τον αγώνα απέναντι σε κυβέρνηση – ΕΕ
Μπορούµε να µειώσουµε τα τέλη κατά 40%. Το θεσµικό πλαίσιο µας δίνει τη δυνατότητα τα τέλη της επαγγελµατικής στέγης να είναι έως και 20 φορές περισσότερα από το τέλος της κατοικίας.
Μπορούµε, να αυξήσουµε τα τέλη στις τράπεζες και



στις µεγάλες αλυσίδες καταστηµάτων για να ελαφρυνθεί το τέλος επαγγελµατικής στέγης στα µαγαζιά που φυτοζωούν στους εµπορικούς δρόµους σε όλο το Δήµο Αλεξανδρούπολης.
Θα µας το επιτρέψουν; Γιατί πάνω από το Δήµο υπάρχει η αποκεντρωµένη διοίκηση, υπάρχει ελεγκτής, υπάρχει πάρεδρος, υπάρχει αντιλαϊκή κυβέρνηση, υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν δεν το επιτρέψουν θα κινητοποιήσουµε τον κόσµο. Θα ενηµερώσουµε το λαό ότι εδώ µπορείς να γλιτώσεις 200 ευρώ το δίµηνο.
Άρα:
Κινητοποιήσου, πάλεψε, διεκδίκησε µαζί µας.
Έχουµε τη δυνατότητα να ακυρώσουµε διαγωνισµούς που έχουν ψηφιστεί από την πλειοψηφία ή να βελτιώσουµε άλλους. Και στη συνέχεια να διαµορφώσουµε όρους, µέσα σε µια πενταετία, να στηριχθούν οι υποδοµές του Δήµου και τα τεχνικά συνεργεία, φρενάροντας την πορεία ιδιωτικοποίησης.
Μπορούµε να µη βάζουµε πρόστιµα που γονατίζουν τους καταστηµατάρχες στο όνοµα της ευταξίας της πόλης.
Μπορούµε να δώσουµε µάχη για τις απαλλοτριώσεις. Υπάρχουν πολλοί χώροι δεσµευµένοι για απαλλοτρίωση και δεν έχει εκτελεστεί σχεδόν καµία.


Υπάρχουν αρκετά πράγµατα που µπορούν να γίνουν µε την προϋπόθεση ότι στηρίζεσαι στον κόσµο και στηρίζεις τους εργαζόµενους του Δήµου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: