Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο ΜΓΣ Εθνικός παρουσίασε το όραμα του για τον αθλητισμό της πόλης, στον Δημοτικό συνδυασμό «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα»

Την Μεγάλη Τετάρτη ο Εθνικός φιλοξένησε στα γραφεία του, τον Δημοτικό συνδυασμό "αλλάΖΟΥΜΕ τώρα", με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Τζανίδη και τους υποψήφιους συμβούλους, Σπύρο Μπάτζιο, Παναγιώτα Μπουτζή, Θεόδωρο Δεμετσιώτη, Μάρθα Κουκάκη και Κων/να Βασιλειάδου.
Το ΔΣ του Εθνικού παρουσίασε οπτικό υλικό , με την ιστορία του, την οργάνωση και τον τρόπο διοίκησης του οργανισμού Εθνικός, τις δράσεις των τμημάτων του σήμερα καθώς και την κοινωνική προσφορά του.


Ανέλυσε το όραμα του για τον αθλητισμό της Αλεξ/πολης και της ευρύτερης περιοχής, με συγκεκριμένες προτάσεις για τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και νέες που απαιτούνται για να καλύψουν το κενό κυρίως των κλειστών χώρων. Παρουσίασε προτάσεις ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού, μαζικής άθλησης, ειδικών ομάδων υγείας, εξωστρέφειας στις γειτονικές χώρες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε γνώστης της ιστορίας του σωματείου, μιας και έζησε τα νεανικά του χρόνια ως ποδοσφαιριστής του Εθνικού, επισημάνοντας  τον σημαντικό ρόλο του ΜΓΣ στην προβολή της Αλεξ/πολης. Τέλος δήλωσε ότι η παράταξη του θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες συλλόγου, οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύουν την εξωστρέφεια της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: