Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Συνάντηση Σάββα Δευτεραίου και υποψήφιων συμβούλων με το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Ακριτίδου Αγγελική, Ελευθεριάδη Δημήτρη, Κολοκοτρώνη Γιώργο, Κουκοράβα Δαμιανό, Κωστάκη Κώστα, Σερμπέζη Δημήτρη, Σταυρίδη Αλέκο, και τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Αλεξανδρούπολης Δευτεραίο Σάββα επισκέφθηκε τα γραφεία του Εθνικού και μετά από μία σύντομη παρουσίαση απ΄την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της ιστορίας,



της δράσης και των στόχων του Συλλόγου έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά Σωματεία γενικότερα και ο Εθνικός ειδικότερα.
Από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης τονίστηκε η βαρύτητα που δίνεται στην ανάπτυξη του μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας με επιτελικό ρόλο του Δήμου και των οργανισμών του, τονίστηκε η αναγκαιότητα διεκδίκησης περισσότερων κεντρικών πόρων αλλά και καλύτερης αξιοποίησης των ήδη υπαρχόντων. Τονίστηκε επίσης ότι η αθλητική και φυσική δραστηριότητα αποτελεί δικαίωμα του λαού και υποχρέωση της κοινωνίας για όλες τις ομάδες του πληθυσμού.
Δεσμεύτηκαν από κοινού Λαϊκή Συσπείρωση και ο Σύλλογος του Εθνικού να αντισταθούν στην ιδιωτικοποίηση μέσω ΤΑΙΠΕΔ του Αθλητικού Κέντρου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” και συμφώνησαν στην αναγκαιότητα ανάπτυξης και ανάδειξης νέων και ήδη υπαρχόντων χώρων σε αθλητικές κοιτίδες όπως σχολικές αυλές κλπ.
Τέλος από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της στόχευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πλήρη ανταποδοτικότητα σε κάθε δράση και έργο που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες και την παράδοση σε πολυεθνικές εταιρείες δράσεις δυνητικά κερδοφόρες όπως είναι και ο αθλητισμός.
Κλείνοντας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Κουκοράβας Δαμιανός συνεχάρη την προσπάθεια και τα αποτελέσματα του Συλλόγου και σημείωσε την αναγκαιότητα αξιοποίησης των παλαιμάχων στην κατεύθυνση προσέλκυσης νέων και παιδιών στον αθλητισμό.
Αλεξανδρούπολη 23.4.2014


Δεν υπάρχουν σχόλια: