Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία


Με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, συναντήθηκε, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 και ώρα 10:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπεία αιρετών από την Ρουμανία και την Βουλγαρία. Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχείου - Συνεδριακού Κέντρου Thraki Palace, κ. Απόστολος Παλακίδης και ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Παναγιώτης Τζανίκος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του πρώτου Βαλκανικού Συνεδρίου για την «Βελτίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του εκσυγχρονισμού των δημόσιων υπηρεσιών και την ανάπτυξης της δημοσιο-ιδιωτικής συνεργασίας» που διοργανώνεται από τις 25 έως 31 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη. Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Βασικός άξονας του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη της εκπαιδευτικής δραστηριότητας των τοπικών φορέων, μέσω της δημιουργίας ενός Διαβαλκανικού Εκπαιδευτικού Κέντρου (Balkan Training Center) με έδρα την Αλεξανδρούπολη.
Στη συνάντηση ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους επισκέπτες σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης των χωρών Ελλάδας – Ρουμανίας – Βουλγαρίας, τα πεδία πιθανής συνεργασίας τους και τα οφέλη που θα αποκομίσουν μέσω αυτής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Δήμαρχός σας ακούει τις συμβουλές του Mr Takis για να πάει η πόλη μπροστά , σίγουρα θα μείτε σε εφεδρεία. Για ρωτήστε και στην Αθήνα για το συμβουλάτορα....