Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το σεξ στη νταλίκα... τους βγήκε ξινό - ιστορίες «καθημερινής» τρέλλας;

Το περιστατικό συνέβη στην

οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι από τη ΔΕΗ. Στο συγκεκριμένο σημείο σταθμεύουν συχνά νταλίκες και φορτηγά. Πού να ήξεραν, όμως, οι οδηγοί ότι τα οχήματά τους μπορεί να μετατραπούν και σε ερωτικές φωλιές!
Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή! Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή, και θερμόαιμο νεαρό ζευγάρι «εντόπισε» το φορτηγό, διαπίστωσε πως μετέφερε στρώματα και αποφάσισε να υλοποιήσει... τη «ροζ» ιδέα που αυτομάτως τους ήρθε στο νου! Έλεγξαν αν υπάρχει οδηγός, διαπίστωσαν πως κανείς δεν υπήρχε στην «καμπίνα» του φορτηγού και έτσι ανέβηκαν στην καρότσα!
Άρχισαν να ερωτοτροπούν, αναμενόμενο να κάνουν και θόρυβο... ξύπνησε ο οδηγός που κοιμόταν στο κρεβάτι που οι περισσότεροι τοποθετούν πίσω από τα καθίσματα! Το ζευγάρι δεν είχε σκεφθεί καν το ενδεχόμενο ο οδηγός να κοιμάται στην καμπίνα!
Ο άνδρας κοίταξε από το παραθυράκι της καμπίνας, επιβεβαίωσε... τις αρχικές (στον ύπνο του) υποθέσεις για το τι συνέβαινε στην καρότσα του και αποφάσισε... να «τιμωρήσει» τους «καταπατητές» του χώρου του. Έβαλε μπροστά τη μηχανή και πήρε το δρόμο... για Πύργο - Καλαμάτα!
Το ζευγάρι αντελήφθη τι συνέβαινε και άρχισε τις φωνές και τα παρακάλια! Εκείνος, όμως, συνέχιζε απτόητος το δρομολόγιό του! Κάποια στιγμή στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής αποφάσισε να σταματήσει την νταλίκα! Ήρθε «αντιμέτωπος» με το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα ούτε καν είχε προλάβει να ντυθεί! Αφού τους «κατσάδιασε», τους εγκατέλειψε σχεδόν ημίγυμνους στο δρόμο (σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλε γνωστός του ζευγαριού είχαν μείνει με τις μπλούζες... και τα εσώρουχα). Τι να κάνει το ζευγάρι, ειδοποίησε γνωστό του ο οποίος έφθασε άρον - άρον με το αυτοκίνητό του και τους παρέλαβε από... χωράφι της Βιομηχανικής, στο οποίο είχαν κρυφτεί για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους διερχόμενους οδηγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: