Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

14.000 θέσεις στην Στατιστική Υπηρεσία (ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)


Εως τις 3 Μαρτίου 2011 θα υποβάλλονται αιτήσεις και δικαιολογητικά για την
κάλυψη θέσεων στις διενεργούμενες στατιστικές εργασίες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ). Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 14.000 σε όλη τη χώρα.
Υποψήφιοι μπορούν να είναι ιδιώτες ή δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛΣΤΑΤ, του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) ή υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή υπάλληλοι Οργανισμών, και θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών στην περιοχή (Τομέα) που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής.
Εργο των Τομεαρχών θα είναι:
- Η κατάρτιση των καταλόγων-πλαισίων των Κτιρίων (έντυπο Ο-1).
- Η ενημέρωση (διόρθωση ή συμπλήρωση) του αντίστοιχου χαρτογραφικού υλικού.
- Η διενέργεια της Απογραφής Κτιρίων με τη συμπλήρωση των εντύπων Ο-2, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ή/και τους διαχειριστές των κτιρίων.
- Η επόπτευση τεσσάρων (4) περίπου Απογραφέων κατά τη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών.
- Η μέριμνα για τη συγκέντρωση από τους Απογραφείς και τον έλεγχο των απογραφικών δελτίων Πληθυσμού-Κατοικιών.
- Η κατάρτιση της συγκεντρωτικής κατάστασης Κ-2 με τον πληθυσμό του Απογραφικού Τομέα.
Απαραίτητα προσόντα θα είναι τα εξής: απολυτήριο Λυκείου, ηλικία μεταξύ 21 και 60 ετών, επικοινωνιακές ικανότητες, εντοπιότητα, προηγούμενη εμπειρία από συμμετοχή σε Απογραφές και άλλες στατιστικές έρευνες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των απογραφικών εργασιών, η αμοιβή θα ανέρχεται σε 200,00 ευρώ μεικτά ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για όσους εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών του έτους 2011 θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr. Δίνεται επίσης και η δυνατότητα υποβολής αιτήματος και από τα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ στην Κεντρική Υπηρεσία της (Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης - Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών), όπως και από τα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ στις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών. Οι τομεάρχες θα απασχοληθούν στα καθήκοντά τους για περίπου τέσσερις μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: